Ets un apassionat del tratre? Doncs no et pots perdre aquesta oportunitat única!

L’Auditòri sa Màniga t’ofereix l’oportunitat de viure una experiència molt especial i íntima. Vols saber de què es tracta?

Els dies 11, 12, 13 i 14 d’octubre, l’Auditori sa Màniga presenta Cosas que se olvidan facilmente, una obra extraordinària de Xavier Bobés.

Aquest espectacle teatral és tan innovador que només està pensat per cinc espectadors a cada funció. Imagina’t l’atmosfera de l’auditori: tu, quatre espectadors més, l’enigmàtic Bobés i un escenari íntim i pròxim, preparat per acollir durant més d’una hora aquesta  meravellosa vivència, única i irrepetible.

Vols saber de què es tracta?

La idea va sorgir fa un parell d’anys, quan Bobés es va adonar que començava a tenir problemes de memòria, segurament com la majoria de nosaltres. També va comprovar que la seva mare patia buits importants. Aquests oblits van inspirar Cosas que se olvidan facilmente, un espectacle fotogràfic que transforma els records i, de la mateixa manera que ho fa la ment, n’inventa de nous.

El resultat és una petita història ambientada en la segona meitat del segle XX a Espanya. Un joc de cartes convertit en un muntatge teatral guanyador de la Crítica a noves tendències 2016. En aquest espectacle Bobés plasma la seva passió per la poètica dels objectes quotidians i aprofundeix en la recerca del contingut simbòlic i teatral d’aquests objectes i de tot allò suposadament trivial, a través de la creació, l’assaig i la docència.

Les funcions seran:

  • Dimecres, 11 d’octubre, a les 18.00 h i a les 21.00 h.
  • Dijous, 12 d’octubre, a les 18.00 h i a les 21.00 h.
  • Divendres, 13 d’octubre, a les 18.00 h i a les 21.00 h.
  • Dissabte, 14 d’octubre, a les 12.00 h, a les 18.00 h i a les 21.00 h.

No t’oblidis de comprar la teva entrada, a taquilla o a la web samaniga.es. Corre que s’esgoten!

“Cosas que se olvidan facilmente” a l’Auditori sa Màniga

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada