Cronologia (IV)

2010

 19 febrer.- En el decurs de l’anual sopar d’aniversari, Flor de Card atorga el Card d’Or a Jaume Mayol, director de l’escola durant 27 anys, que s’acaba de jubilar (FC).

19 març.- Es presenta el llibre “Llobacarda”, de Jaume Santandreu, basat en la vida del capellà llorencí Martí Rosselló (FC).

25 juny.- Flor de Card i l’Obra Cultural Balear presenten un estudi sociolingüístic, que inclou 772 enquestes a persones del municipi, 357 a establiments públics, 45 a institucions i associacions locals, 108 als cicles superiors de les escoles i 450 enquestes telefòniques. Ha comptat amb la col·laboració del GRESIB-UIB (FC).

8 juny.- La imatge de pedra de la marededéu que es conserva a l’església de Sant Llorenç és traslladada a Avinyó, en motiu d’una exposició sobre art gòtic (FC).

11 juny.- S’inaugura el centre de visitants del poblat talaiòtic de s’Illot (FC).

3 octubre.- La UCI suspèn provisionalment Margalida Fullana per haver donat positiu en el control de dopatge de la WADA, a Montreal (esmtb.com).

29 novembre.- L’obra de teatre Mort de dama, dirigida per Rafel Duran, guanya cinc dels Premis Escènica, recentment instaurats: Millor espectacle teatral, Millor direcció, Millor dramatúrgia, Millor escenografia i Millor vestuari (FC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.