RADsport de Son Servera commemorà el Dia Internacional contra el Càncer de Mama

Els dies 18 i 19, al Complex Esportiu RADsport Son Servera es va commemorar el Dia Internacional contra el Càncer de Mama.
Durant aquests dos dies tots el seus treballadors han lluït una samarreta rosa, animant als usuaris a unir-se a aquesta iniciativa, especialment el dia 19.
L’Associació Espanyola contra el Càncer de Son Servera, va col·laborar deixant material divulgatiu ( unes banderes i uns llacets roses) que els socis agafaven a canvi de la voluntat. La recaptació d’aquestes donacions, juntament amb una petita aportació de RADsport, es lliurarà a la delegació d’aquesta associació a Son Servera.
RADsport va agrair a una sòcia uns detalls que va aportar per a col·locar en el Centre, per aconseguir que el rosa fos el color predominant en aquest dia. A més feren extensiu el seu agraïment a totes aquelles persones que s’han sumat a aquesta iniciativa, amb les seves donacions, les seves samarretes roses, els seus mocadors roses, i amb la compra dels paraigües de la “Associació
Espanyola contra el Càncer ”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada