Imatge molt millorable a la zona turística de Sa Coma

Un armari de telefonica obert i amb els fils per fora fa més d’un més; un fanal amb la perillosa regleta de corrent elèctrica i els fils de corrent a a la vista. Pilons nous de trinca absolutament prescindibles fets malbé… són tan sols algunes de les imatges molt millorables que es poden trobar si feim una volta per la zona turística de Sa Coma.

Aquest armari de telecomunicacions de l’avinguda de les palmeres (a l’altra banda de l’oficina d’informació turística) fa, pel cap baix, un mes que està esbutzat d’aquesta manera. S’ha de dir que l’any passat ja s’aguantava el fil de ferro.

Aquests pilons no duen ni tan sols un mes posats i ja estan colpejats i fets malbé. Des del meu punt de vista eren, a més de antiestètics, absolutament prescindibles i sustituibles amb un altres mètodes de separació.

Aquest fanal del carrer Baladres fa, com a mínim dues setmanes que es troba amb els fils de corrent a la vista amb la perillositat que això comporta. Esperem que no hi hagi cap de nou.

Fa temps que aquest muret amb el nom de l’avinguda inscrit es troba an una situació lamentable. Darrerament encara s’ha agreujat més. Què esperen a arreglar-ho?

Val a dir que totes aquestes imatges es poden trobar a primera línia, no estan amagades a cap racó, qualsevol turiste les té ben a la vista i no en parlem de la gent que hi viu o i te el seu negoci.

3 pensaments a “Imatge molt millorable a la zona turística de Sa Coma

  1. El 6 de maig va caure una farola al carrer Teixos. Van posar el peu d una nova pero 6 mesos després encara falta que li posin la part que dóna llum. Aquest és el manteniment que patim a Sa Coma….

    I si vols que arreglin el que esta en mal estat i que moltes vegades suposa un perill, o ho envies per l’app o cap treballador municipal és incapaç de donar avis (brigada, neteja, policia..)

    Els impostos que paguem haurien d anar lligats al manteniment que patim.

  2. He vist que la major part de les incidències estan arreglades. Bona feina, era necessària. Alerta sobretot amb les tapadores dels fanals dels carrers, són massa senzilles i s’aguanten amb no res. Potser s’hauria de cercar un sistema millor per tapar la porteta de la connexió elèctrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.