Bona actuació de la colla castellera Al·lots de Llevant a Igualada

Aquest passat cap de setmana, els Al·lots de Llevant varen viatjar fins a Igualada, on varen ser acollits de manera magnífica per la colla local, els Moixiganguers d’Igualada. D’aquesta manera, varen posar punt i final a la seva temporada d’actuacions. Ho feren de la millor manera possible, repetint els mateixos castells que havien fet a la seva diada de sa Bassa fa unes setmanes, és a dir, amb el cinc de set, el tres de set amb agulla i el quatre de set amb agulla. També varen descarregar el pilar de cinc i dos pilars de quatre. Ara tendran uns mesos de descans merescut i s’hi tornaran a posar al mes febrer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada