La cançó de la setmana

Quan un està enfadat amb el món, una bona manera de buidar-se és escoltar la següent cançó de Kortatu i maleir-ho tot: “Mierda de ciudad!“. I és que avui ens posam punkies…

De fet, així sempre ha estat aquest moviment musical dels anys 70: nihilista, reverent, directa, visceral… com el grup basc que us present avui: Kortatu. Aquesta banda, liderada als anys 80 per Fermín Muguruza, ja la vos vaig presentar arran del tema polèmic Sarri, sarri. I avui ho faig amb aquesta altra cançó que amb el títol ho diu tot: Mierda de ciudad!  I és que a pics fa falta enviar-ho tot a porgar… per després si de cas tornar a renàixer. No ho trobau?

PD: A més, quins bons records  de la bona marxa des bar Es Glopet que ens du aquesta cançó… Si poguéssim tornar ser joves!

 

Deixa un comentari