Cronologia (VII)

2013 

Gener.- Surt al carrer la darrera revista Flor de Card. El primer número es va publicar el febrer de 1972 i durant aquests 41 anys se n’han publicat 444. El dia 18 de maig els col·laboradors i simpatitzants faran un sopar de comiat.

21 gener.- El llorencí Bartomeu Caldentey, del restaurant Molí d’en Bou, estrena a IB3 el programa de cuina “Això és mel” (Card).

6 maig.- Gabriel Barceló presenta a Son Carrió el llibre “Recull de glosats d’un poeta sense escola”, sobre la vida i l’obra d’Antoni Vicenç Santandreu i Font, de Son Garbeta. És el número 12 de la col·lecció Es Pou Vell (Card).

22 juny.- Catalina Pons-Estel Tugores, de Son Carrió, és nomenada directora del Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears (Diario de Mallorca).

27 juliol.- Iguana Teatre estrena “Illòtic” en el talaiot de s’Illot, un espectacle de ressonàncies prehistòriques original de Xavier Carbonell, en el qual hi ha participat la Coral llorencina; se n’edita un disc compacte (Card).

11 agost.- Josep Cortès presenta el seu llibre “Banda de Música de Sant Llorenç. De la Filharmònica al Centre Musical A Contratemps (1887-2013)”, corresponent al número 13 de la col·lecció Es Pou Vell (Card).

16 agost.- La Guàrdia Civil desactiva una bomba de la Guerra Civil trobada a la platja de sa Coma (Card).

20 setembre.- Joan Gomila estrena a Sa Màniga l’obra de teatre “Flor de card”, basada en la novel·la de Salvador Galmés; els actors provenen d’Esqueix Teatre i la part musical va a compte de la Banda de Música. El mateix dia s’inaugura, també a Sa Màniga, una exposició sobre la vida i l’obra de l’escriptor llorencí (Card). Per les festes de Nadal d’enguany se n’editarà un llibre.

24 octubre.- L’Ajuntament acorda comprar el solar de 8.500 m2 on està ubicat el poblat talaiòtic de s’Illot. Costarà 3 milions d’euros (Card).

24 desembre.- S’inaugura un nou parc infantil a la plaça del Mercat de sa Coma (Card).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada