“Nuestra vida en la Borgoña”

Per problemes tècnics, la pel·lícula  prevista per dijous 16 de novembre a l’Espai 36, no es podrà projectar. En el seu lloc, es podrà veure la pel·lícula “Nuestra vida en la Borgoña”. Serà a les 20:30h i el preu de l’entrada és de 5€.

Any: 2017

País: França

Director: Cédric Klapisch

Repartiment:Pio Marmaï, Ana Girardot, François Civil, Jean-Marc Roulot, María Valverde, Karidja Toure, …

Gènere: drama

Sinopsi: Jean deixa la seva família i la seva Borgonya natal fa deu anys. Quan s’entera de la inminent mort del seu pare, torna a la terra de la seva infància. Ell es retroba amb la seva germana, Juliette, i amb el seu germà, Jéremie. El seu pare va morir just abans de l’inici de la collita. En l’espai de temps d’un any, al compàs de les quatre estacions, els tres joves es recuperaran i reinventaran la seva fraternitat, florint i madurant al costat del vi que produeixen.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada