IV Setmana Cultural de la Banda de Música de Manacor

La propera fita de la Banda de Música de Manacor és la celebració de la IV Setmana Cultural en honor de Santa Cecília, patrona dels músics.
El dimarts 21 de novembre hi haurà un concert de solistes de la Banda. Serà a l’Escola de Música (carrer Fàbrica, núm. 2) a les 20 h. També a l’Escola, el dijous 23 a les 20 h es farà un concert de música de cambra on hi participaran la majoria de músics de la Banda en petites agrupacions instrumentals. Acabaran la setmana cultural amb el concert anual de Santa Cecília, baix la batuta del director Eduardo Bernabeu, serà el diumenge dia 26 a les 20 h a l’església de Crist Rei de Manacor. En aquest concert hi participarà per primer vegada la Banda Infantil.
Tots els concerts són gratuïts.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada