L’AECC Balears i Atenzia organitzen un taller de risoteràpia

El proper dilluns 20 de novembre, l’AECC Balears i Atenzia organitzen un taller de risoteràpia dirigit a la població en general, encara que amb prioritat per a pacients oncològics.

Tindrà lloc a la seu de l’AECC (c / Aragó 215, de Palma), de 11.30 a 12.30 hores. Les places són limitades i cal inscriure-s’hi prèviament trucant a la Junta Provincial de Balears de l’AECC, telèfon 971.244.000.

Impartit per un professional de Atenzia i coordinat per les treballadors socials d’ambdues entitats, aquesta activitat és fruit de l’acord de col·laboració signat el passat mes de juny i que també va suposar la posada en marxa del servei conjunt “Amb tu” d’atenció continuada a malalts de càncer.

El proper taller serà “Higiene del somni”, el dilluns 27 de novembre de 2017.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada