Noces de la llorencina Cati Aina Jaume Estelrich del restaurant Es Mollet de s’Illot amb David Serrano Córdoba

El dissabte dia 18 de novembre a les 12’30 hores, acompanyats per nombrosos familiars i amics, van contraure matrimoni a les cases de Ca s’Hereu de Son Servera, la simpàtica Cati Aina Jaume Estelrich, (del restaurant Es Mollet de s’Illot) amb David Serrano Córdoba.
Va casar als nuvis el regidor de l’Ajuntament de Sant Llorenç, Jaume Riera Massanet, cosí de la núvia. La magnífica música de la celebració va anar a càrrec de Gabriel Fiol i Carme Garí del duet Voicello, també va tocar amb ells la jova flautista de la Banda de Música de Sant Llorenç, Xisca Riera.
Des de www.card.cat ens unim a les nombroses felicitacions que reberen el nuvis, i els desitjam molta felicitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada