La cançó de la setmana

M’encanten aquests instants en què un torna cansat de la feina, arrufat en el seu cotxe per combatre el fred i perdut en els seus pensaments, quan de sobte a la ràdio sona una cançó desconeguda que a la primera te captiva i te sorprèn (actualment poques cadenes com Radio 3 ho poden fer) i fa que dels teus pensaments passis al gust d’escoltar la música. Idò això me passà l’altre dia amb l’artista que us present avui: Sarah Jones.

La seva captivadora i potent veu me van fascinar tot d’una i, ben acompanyada per la música de la competent banda The Dap-Kings, féu que en arribar a ca meva m’informàs sobre aquesta bona dona. Per mala sort les notícies no varen ser molt bones: l’artista havia mort al 2016 per càncer.

Sarah Jones cantava en l’estil soul-funk i el seu reconeixement sobretot va ser a partir de l’entrada del segle XXI fins ara. Desconeixia la seva existència i agraesc a Radio 3 que me l’hagi donat a conèixer. Us deix un vídeo perquè veieu a què me referesc sobre la seva força vocal i qualitat musical:

Un comentari a “La cançó de la setmana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada