Pressuposts i educació

Pressuposts i educació
Ja tenia redactat «L’esperit dels 80» quan en van publicar a Card.cat els pressuposts: «L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar aprova un pressupost de 19 milions d’euros sense crèdits bancaris». Després d’una primera ullada, haure de reconèixer les mancances i acceptar que de macroeconomia no en se un pebre; és a dir que no entenc res.
Veig que a educació s’hi destinen 1,2 milions que em semblen una doblerada; però tal vegada resultaria interessant, de cara a la transparència, la informació i la motivació dels ciutadans, una explicació més a la menuda de les partides pressupostaries.
No sé els altres ciutadans que en pensen però, particularment, m’agradaria saber com es gasten aquests 1,2 milions destinats a educació; de la mateixa manera que m’agradaria saber, i són exemples, perquè s’ha hagut de fer una reforma integral de la piscina o perquè s’ha asfaltat el camí de sa Begura i no el de Son Berga….En definitiva una explicació no tan matemàtica i legalista però més clara.

Vegeu “L’esperit dels 80”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada