Per Nadal, els carrers buits

Entre sorpresa i tristor és la sensació que m’ha quedat enguany després de saber que a Sant Llorenç, no hi haurà mercadet de Nadal, ni tampoc cap actuació  de caire infantil o per a tots els públics als carrers de la vila. En canvi si que s’organitza una sortida a Palma a la pista de patinatge, el món a l’inrevés.

Aquesta feta tan sols afecta al poble de Sant Llorenç, ja que a la resta del municipi s’han organitzat diverses actuacions o mercadets al carrer, que de ben segur faran més agradoses aquestes festes a la gent que s’hi passegi. A Sant Llorenç, tothom tancat, ja sigui al poliesportiu o a l’Espai 36. Res al carrer.

Sembla que l’equip de govern esperava que ho fes l’Associació de comerciants de Sant Llorenç, però resulta que aquesta associació estava dissolta des de feia més d’un any.

La “solució” proposada per l’equip de govern: no fer res i deixar els carrers del poble buits d’actes destinats, i també participats, pels infants, durant totes les festes nadalenques.

Al cap i a la fi, com vaig comentar una vegada fa una grapada d’anys a un regidor, l’ajuntament en aquests casos n’és el responsable darrer, i quan hi ha una incidència d’aquest tipus, la seva feina és posar-hi una solució o com a mínim fer el que estigui en les seves mans per solventar-la.

La qüestió és que, tot i que avui és l’encesa dels llums de Nadal i els programes ja estan fets, encara hi ha marge de temps per organitzar algun acte per alegrar una mica els carrers de Sant Llorenç, a no ser clar està, que els llorencins i llorencines s’estimin més anar a fer festa als altres pobles que no al seu propi (en aquest cas l’equip de govern hauria pres la decisió correcta) però jo, a aixó, no m’ho crec.

2 comentaris a “Per Nadal, els carrers buits

 1. I s’ha de deixar clar q l’Ajuntament estava assabentat de q aquest any l’Associacio de Comerciants no organitzaria el mercadet des de l’any passat. Han tengut temps suficient per organitzar-lo.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 6 vots)
  • No li veig explicació possible. Tan de bo rectifiquin i encara, ni que sigui a darrera hora, es pugui fer aquest mercadet o algun esdeveniment que enguany pugui tapar-ne el buit.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 6 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada