Sabíeu que… (Ajuntaments)

Sabíeu que l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar té al banc quasi sis milions d’euros? Segons dades de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears, l’Ajuntament de Sant Llorenç disposa de 5.964.592,38 euros al banc que no pot gastar perquè la denominada “llei Montoro” ho prohibeix.

Aquesta norma, publicada l’any 2012, per tal de sanejar els comptes dels Ajuntaments, sembla que ha funcionat i, ara, les corporacions locals de les Illes Balears tenen un total de 357 milions d’euros que no poden invertir en millores per a la ciutadania.

Sembla que els batles estan disposats a reclamar un canvi de la legislació i s’entrevistaran amb els distints grups parlamentaris del Congrés dels Diputats. Sabeu si els hi faran cas?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada