Què passarà?

Sembla que el vicepresident  i conseller de Turisme Biel Barceló no atura de ficar-se en problemes… Avui surt als diaris que presumptament va acceptar un viatge a Punta Cana pagat totalment per un patrocinador, la qual cosa va en contra del codi ètic i moral que el seu propi partit va firmar. Com que no és la primera vegada que el seu nom surt a la palestra (recordeu que jo ja li demanava a en Toni Sansó  “Cuc” sobre aquest assumpte a l’entrevista de Card.cat), la seva figura es troba en la corda fluixa.

Per això mateix entre aquesta tarda o aquests dies es decidirà si és cessat del seu càrrec. Si això es produís qui creieu que seria el nou conseller de Turisme? Potser el nostre llorencí Toni Sansó “Cuc”? La idea no és tan descabellada si pensam que actualment ocupa la Direcció General de Turisme. 

N’estarem pendents…

10 comentaris a “Què passarà?

 1. Toni, no és necessari que siguin diputats. Les informacions d’avui apunten a que el proper conseller o consellera de turisme podria ser un diputat del grup MÉS

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • No ho entenc,si No es necessari que siguin diputats,podrien per ex. fer una llei que ni tan sols poguesen votar? Ho he entes be?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • No sé si ho diu però s’hauria de fer el que ha fet en Barceló per ser coherents: dimitir. Sinó no importa fer codi.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada