Tot a punt per a que comenci el torneig East Mallorca Cup – Cala Millor 2017

Durant el capvespre i vespre d’ahir, dilluns 18 de desembre, els equips participants a la East Mallorca Cup – Cala Millor 2017, van arribar a Mallorca i es van acomodar als hotels de Cala Millor. A la nit, tots els equips van compartir taula durant un sopar informal al Café del Sol de Cala Millor. Allà van tenir l’oportunitat de conèixer-se entre ells I compartir experiències. El director de la Spanish Soccer Emirates Academy i ex jugador del Real Madrid, Michael Salgado, va ser el més sol·licitat pels joves, qui no es van voler perdre l’oportunitat de fer-se fotos amb ell.

Avui mati, els participants han rebut una bossa de benvinguda per part de l’organització i les autoritats. A continuació, alguns equips han realitzat entrenaments al camp de futbol de Cala Millor, abans de que avui capvespre es dugui a terme la presentació oficial dels equips al camp municipal de Sant Llorenç. Just després de la presentació, es disputarà el partit inaugural del torneig, entre la Spanish Soccer Emirates Academy, dirigida per Michel Salgado, i la Real Sociedad.

Recordam que es tracta d’un torneig internacional U-12 i els equips participants son: Spanish Soccer Emirates Academy (Director: Michel Salgado), Al-Nasr Dubai, Leeds United d’Anglaterra, Athletic Slatina de Rumanía, Brommapojkama d’Estocolmo, Real Sociedad de San Sebastian, Selección de Mallorca, Atlético de Baleares, C.D Cardassar i C.D Serverense.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada