Finalitzada la segona jornada del torneig EMC-CM17

Donostiarres, Mallorquins, suecs i la Spanich Soccer Emirates, es juguessin un lloc per a la Gran Final de l’EAST MALLORCA CUP – CALA MILLOR 2017

Avui matí, al Camp Municipal de Ses Eres de Son Servera, s’ha viscut un gran ambient mentre es disputaven les quatre rondes de partits.

La segona jornada del torneig internacional U12 East Mallorca Cup-Cala Millor 2017, ha començat amb total puntualitat amb els de Michel Salgado que s’enfrontaven a un Atlètic de Balears disposats a donar-ho tot dins del camp. L’encontre ha quedat empatat a 0. De mentres, la selecció Al-Nasr de Dubai ha obtingut la seva primera victòria del torneig contra un If Brommapojkarna fort, però poc encertat,

El protagonista de la segona ronda de partit ha estat, sens dubte, el públic assistent. A les 11.50h els alumnes de sisè de primària del col·legi Jaume Fornaris han arribat al camp per animar als seus companys del Serverense. Amics i familiars no han aturat d’animar en cap moment, però la victòria no ha estat possible. El partit ha finalitzat amb 2 a 1 al marcador a favor del Leeds United. A l¡altre camp l’athletic Slatina s’ha imposat al Cardassar per 4 a 1.

Nervis i emoció fins el darrer minut en els dos camps durant la tercera ronda de partit. La Real Sociedad  i l’atlètic de Balears han defensat el seu escut fins el final. Els de Sant Sebastià han guanyat 1 a 0. Al mateix temps, a l’altre camp, els jugadors suecs han vençut a la Selecció de Mallorca per un gol de difrència (2-3).

El matí ha acabat amb un poc de pluja i un empat als dos marcadors, que afirmaven la derrota dels equips locals. La Spanish Soccer Emirates Academy ha guanyat al Serverense per 3 a 0, mentre que Al-Nasr Dubai s’ha imposat al Cardassar amb el mateix marcador (3-0).

 

Resultats jornada 2 (matí):

 

Spanish Soccer Academy – Atl.Baleares (0-0)

Al-Nasr Dubai – If Brommapojkarna (2-1)

 

Leeds United – Serverense (2-1)

Athletic Slatina Rumania – Cardassar (4-1)

 

Real Sociedad – Atl.Baleares (1-0)

Selección de Mallorca – If Brommapojkarna (2-3)

 

Spanish Soccer Academy – Serverense (3-0)

Al-Nasr Dubai – Cardassar (3-0)

Durant la tarda del dimarts s’han disputat els últims partits de la segona jornada de competició, en la qual cal destacar l’alt nivell de competició de la Real Sociedad que s’ha imposat amb 6 gols al Leeds United, que ha obtingut la seva primera derrota del torneig. (6-0).

En els últims partits d’avui la Spanish Soccer Academy i el Leeds United han ofert un dels partits més emocionants del torneig, que ha acabat amb empat a 2 en el marcador. El Nasr Dubai FC ha guanyat als de Romania per 7 a 0.

Demà al matí es disputarà la jornada final, on ens esperen dos partits d’alt nivell i que es presumeix seran molt renyits. El que disputaran en el primer partit de la semifinal, Donostiarres i la selecció Mallorquina i el que enfrontarà als de Michael Salgado, contra els suecs de l’If Brommapojkarna.

La pluja i el fred han estat presents durant tota la tarda. En la segona tanda de partits els equips locals han perdut els seus últims partits del dia el que els portés a enfrontar-se en el derbi per a la novena i dècima posició.

 

 

Leeds United – Real Sociedad (0-6)

Athletic Slatina Rumania – Selecció de Mallorca (0-3)

 

Atl.Baleares – Serverense (2-0)

If Brommapojkarna – Cardassar (14-0)

 

Spanish Soccer Academy – Leeds United (2-2)

Al-Nasr Dubai – Athletic Slatina Rumania (7-0)

La gran final es disputarà demà a les 12.00 al Camp Municipal de Ses Eres de Son Servera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada