La Coral Gent Gran de sa Coma actuà al Concert de l’Esperança

Un any més, la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma va participar el passat dissabte dia 16 al tradicional Concert de l’Esperança que organitza cada any la Coral Gabellina, a l’església parroquial de Capdepera. L’acte va ser en motiu de la festa de la Mare de Déu de l’Esperança, Patrona de Capdepera i venerada del poble des del segle XVI.
La primera part del concert fou a càrrec de la coral de sa Coma, dirigida per Margalida Barceló, i acompanyada al piano per Margarita Roig. A més de les tradicionals nadales, interpretaren “Shivago-Melodie”i “Dolç Rossinyol”.
La directora de la Coral Gabellina, Elionor Gómez-Quintero, va escollir pel concert “Ave Maria” de Tomàs Luis de Victòria, i cinc nadales populars. L’acompanyament de la coral va anar a càrrec de Pau Vallbona al piano, Julià Ossés al trombó, i Jannick Kwilken al saxofon. Conjuntament les dues corals cantaren “Adeste Fideles”.
En acabar el concert, la Coral Gabellina va convidar a la Coral de la Gent Gran de sa Coma a un gran sopar amb plats preparats per tots els cantaires gabellins celebrat al local de l’Associació de la Tercera Edat de Capdepera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada