Els suecs guanyen en els penals la East Mallorca Cup- Cala Millor 2017

Avui mati s’ha celebrat la fase final del torneig a Son Servera, en la que els partits de classificació han demostrat el seu millor futbol. A la primera semifinal, la Selecció de Mallorca ha guanyat per 1 a 0 a la Real Sociedad. Alguna cosa semblant ha passat a l’altre camp, on es disputava l’altra semifinal, en la que els suecs han guanyat a la Spanish Soccer Emirates Academy per 2 gols a 1.

La tercera i quarta posició se l’han disputada la Real Sociedad i la Spanish Soccer Academy en un partit molt ajustat. Finalment han guanyat els de Sant Sebastià per 2 a 1 en el marcador.

La gran final s’ha jugat avui migdia entre l’If Brommapojkarna i la Selecció de Mallorca que ha acabat amb empat a 1 i s’ha acabat disputant a penals. La Selecció de Mallorca ha quedat a les portes de la victòria, fallant 3 dels 5 penals tirats, mentre que els suecs en fallaven 2. L’entrenador suec ha volgut agraïr la impecable organització del torneig i la bona rebuda que han tengut en els hotels. “Mallorca és un lloc fantàstic per venir a jugar a futbol. Ha estat una gran experiència i ens agradaría repetir l’any que ve” ha destacat l’entrenador.

Aquesta darrera jornada ha oferit al públic el derbi local que ha enfrentat el CD Serverense i el CD Cardassar. Els de Son Servera n’han sortit guanyadors amb 3 a 2, marcant el darrer gol a excasos minuts de la final.

El calendari d’aquesta tercera jornada s’ha vist modificat degut a canvis d’horaris dels vols  de tornada a casa dels equips Al Nasr i l’Athletic Slatina.

Primeres impressions del torneig

Durant tot el torneig s’han viscut partits de nivell futbolístic molt alt. La gran qualitat dels jugadors ha deixat gaudir als espectadors d’un torneig de luxe. El president del Consorci de Turisme de Cala Millor, Nicolás Bordal, ha destacat qu “el torneig ha estat un èxit tot i el poc temps que hem tengut per organitzar-lo. Crec que ha estat molt positiu pels hotels de la zona que tenien obert, ja que han pogut incrementar les reserves habituals en temporada baixa”.

Per altra banda, Kim Ericksson, dirigent de Bluew, una de les empreses col·laboradores de l’organitzaciño del torneig, explica que Cala  Millor és un bon destí pels equips d’europa, ja que poden venir a entrenar durant la temporada d’hivern, quan all’a no ho poden fer pel clima.

L’ex-jugador del Real Madrid i actual director de la Spanish Soccer Academy, Michel Salgado, ha volgut destacar que “el torneig ja estat precios i tots, tant jugadors com acompanyants hem pogut gaudir d’un alt nivell de futbol en un entorn ideal. Mallorca és un lloc de turisme, on tothom pot gaudir”.

Classificació final

  1. If Bommapojkarna
  2. Selecció de Mallorca
  3. Real Sociedad
  4. Spanish Soccer Academy
  5. Leeds United
  6. Atlético de Baleares
  7. CD Cardassar
  8. CD Serverense
***Més fotos i videos a: visitcalamillor.co/press

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada