Crònica: Cardassar-Muro

Tres punts més que s’escapen des Moleter (0-1).

Darrer partit de l’any a Sant Llorenç on els murers s’imposaren als llorencins.

Començava el partit a la seva hora amb els 2 equips que es disputaven la pilota al mig del camp, fent el partit avorrit pels pocs però habituals assistents i amb es resultat inicial amb el que s’arribava al descans.

En el segon temps, el partit seguia sense pràcticament ocasions i pareixia que el partit acabaria com havia començat, però una jugada desafortunada dels locals acabava amb la pilota dins les xarxes de la porteria llorencina sumant els punts als visitants.

Breus:

França femenina de handball és campiona del món.

Es disputen moltes San Silvestres, la més famosa és la de Vallecas.

Començarà el Dakar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada