Se n’ha adonat que és Nadal l’equip de govern de Sant Llorenç?

Res, ni mercat de Nadal ni res. Llums al carrer Major i a la plaça de l’Ajuntament i absolutament res més. Fins i tot llums que altres Nadals és col·locaven a altres carrers enguany han desaparegut “misteriosament”. 23 de desembre i l’Ambient tradicional nadalenc és del tot inexistent per obra i gràcia de l’equip de govern. Ni tan sols s’han dignat a fer sonar nadales aprofitant la megafonia ja instal·lada, No han mogut ni un dit, ni una idea, ni un segon hi han perdut. No en tenien cap interès, cap ni un. Estan convertint Sant Llorenç en un poble de pas.

I que fa la gent? Parteix a fer Nadal a altres pobles veïnats que, aquests sí, procuren engalanar i fer més atractius els seus carrers per aquestes dates. I no se’ls pot culpar, just faltaria, tenen la necessitat de sentir-se il·lusionats durant aquests dies i si altres ajuntaments els hi proporcionen el que el nostre els hi nega, tenen tot el dret d’anar-hi.

Mentrestant els comerços llorencins pateixen també la inactivitat i el passotisme de l’equip de govern. Seria interessant saber si s’ha convocat cap reunió amb ells i elles per engegar una campanya d’acció comercial o si els noms del càrrecs dels regidors de govern són just per fer planta.

Em sap greu haver de parlar d’aquesta forma tan aspra, però estic indignat. Tenien temps per arreglar-ho, parlar amb la gent, amb l’escola i les associacions i empresaris i  fer Nadal com s’havia fet sempre, però no.

No han mogut ni un dit, ni una passa, ni una paraula. Res.

4 comentaris a “Se n’ha adonat que és Nadal l’equip de govern de Sant Llorenç?

  • Però aquest fets no han modificat per res la il·lusió i la decoració nadalenca als carrers de Sant Llorenç, o sí?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +3 (de 5 vots)
   • Hi ha un programa amb més d,una activitat, no nomės presentació llibres, també contacontes, parc infantil al.poli, teatre i cine… jo crec que en Serafí es refereix bådicament a l,aspecte visual lumīnic i estètic del p9ble i al mercadet. Que aquest aspecte sí ho troba millorable.
    O així ho he interpretat jo…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +2 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada