Concert de Nadal de la Banda de Música i la coral Gent Gran de sa Coma

Com ja és tradicional des de l’any 2006, la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma i la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar per les festes de Nadal ofereixen un concert conjuntament. Enguany tingué lloc a l’Auditori Sa Màniga el 29 de desembre del passat 2017.La primera part del concert va anar a càrrec de la coral de sa Coma, dirigida per Margalida Barceló, i acompanyada al piano per Margarita Roig, interpretaren entre altres: Vino Griego, La Esclava, Dolç Rossinyol, Nadal, Nadal, i A la muntanya vaig, aquesta darrera nadala va ser molt aplaudida pel públic assistent l’autora és pianista de la coral, Margarita Roig.
La segona part del concert va actuar la Banda de Música de Sant Llorenç dirigida Pere Siquier, i tocaren: Lux Aurumque d’Eriuc Whitacrae, The Spirit of Christmas de Jacob de Haan, i All want Forma Christmas is you, amb arranjament de Larry Kerschner que va cantar de manera encisadora, Cèlia Femenies.
Aquest és el primer concert de Nadal que ha dirigit el gran director Pere Siquier, el qual ha donat un aire nou i diferent a la banda. Un bon concert de Nadal on tots el músics de la renovada banda llorencina posaren il·lusió i oferiren un excel·lent concert.
A tercera part del concert arribà l’actuació conjunta de coral i banda dirigida per Pere Siquier, i interpretaren: Cançó de Nadal, i Hallelujah de Leonard Cohen,
Un bon concert de Nadal de la coral i banda llorencina, la més cordial felicitació a tots els músics i cantaires, i als seus respectius directors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.