ADT.PL

Feinejafa per foravila quan me’n vaig adonar del tirurit indicador d’un nou missatge en el mòbil que, com a inequívoc signe de modernitat, portava a la butxaca del darrera dels pantalons. En acabar de fer el que feia el vaig mirar. Adjunt a una imatge dels text que es mostra, hi anava la pregunta del company. I que és això tan misteriós que presentes?

La primera impressió va resultar de sorpresa i perplexitat. Havia imaginat l’anunci de l’acte d’una manera més exacta i precisa. Però passat un temps vaig pensar… si s’ha de parlar sobre “Una aproximació a determinats trets diferencials de la persona llorencina”, ¿què podria resultar més escaient que un exemple pràctic en l’anunci de l’acte, del treball pacient realitzat per un grup de nou persones?.

Un dels avantatges del “deixar fluir”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada