Vídeos del concert de Nadal de 440 Aula Musical

El passat 4 de gener, tingué lloc a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor el concert de Nadal dels alumnes de l’Escola de Música 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor.
Un bon concert de Nadal on va quedar palesa la gran evolució dels alumnes que van sorprendre a pares, familiars, i al nombrós públic assistent al concert.
En primer lloc va actuar el cor de l’escola dirigit per la professora Catalina Garí, i acompanyats al piano per la directora de l’escola Rosa Carbonell, cantaren: “Polar Express”, i Mallorca està nevat.
A continuació mentre preparaven l’escenari per als músics, van projectar uns vídeos de les activitats i classes dels alumnes i una divertida felicitació nadalenca de tots ells.
Els alumnes de l’Orquestra de l’escola acompanyats dels professors: Catalina Garí, Jaume Galmés, Vicens Bauza, Marta García, Antònia Bassa, Rodrigo Tenorio, Pere Ginard, i Rosa Carbonell, van tocar: «Chante C´ Est Nöel», A la nana nanita, «Fairytales of New York», «All I want for Christmas is you», Polar express, i a petició del públic van fer un bis de “All I want for Christmas is you”.

Acabat el concert la directora Rosa Carbonell, va agrair la tasca dels professors, i l’ajuda de pares i familiars, que acompanyen als nins i nines a l’escola i col·laboren amb les activitats que es fan preparant berenars, xocolata, etc.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada