Vídeos del concert de Nadal de 440 Aula Musical

El passat 4 de gener, tingué lloc a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor el concert de Nadal dels alumnes de l’Escola de Música 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor.
Un bon concert de Nadal on va quedar palesa la gran evolució dels alumnes que van sorprendre a pares, familiars, i al nombrós públic assistent al concert.
En primer lloc va actuar el cor de l’escola dirigit per la professora Catalina Garí, i acompanyats al piano per la directora de l’escola Rosa Carbonell, cantaren: “Polar Express”, i Mallorca està nevat.
A continuació mentre preparaven l’escenari per als músics, van projectar uns vídeos de les activitats i classes dels alumnes i una divertida felicitació nadalenca de tots ells.
Els alumnes de l’Orquestra de l’escola acompanyats dels professors: Catalina Garí, Jaume Galmés, Vicens Bauza, Marta García, Antònia Bassa, Rodrigo Tenorio, Pere Ginard, i Rosa Carbonell, van tocar: «Chante C´ Est Nöel», A la nana nanita, «Fairytales of New York», «All I want for Christmas is you», Polar express, i a petició del públic van fer un bis de “All I want for Christmas is you”.

Acabat el concert la directora Rosa Carbonell, va agrair la tasca dels professors, i l’ajuda de pares i familiars, que acompanyen als nins i nines a l’escola i col·laboren amb les activitats que es fan preparant berenars, xocolata, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.