Gravació del programa Gent de la mar a Sant Llorenç

Ahir dematí, el cuiner Gabriel Nebot i tot l’equip del programa televisiu Gent de la mar, es desplaçaren a Sant Llorenç per gravar la realització de diferents plats de peix.

En primer lloc, aprofitaren l’oferta del Gastro Market per adquirir diferents productes, i posteriorment anaren a la cuina de l’Espai 36 a continuar amb la gravació del programa.

Varis alumnes de cuina del centre d’adults assistiren a la demostració culinària, en la qual Gabriel Nebot va elaborar dos plats de peix: ensalada de rajada amb vinagreta calenta i escabetxo de gerret 2.0.

El programa s’emetrà aproximadament d’aquí unes dues setmanes, així que estau atents a la seva emissió i veureu gent del nostre poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.