La cançó de la setmana (FI DE TRAJECTE)

Tot acaba i aquesta secció també. Després de sis anys amb tots vosaltres (de fet, des del naixement de Card.cat) toca dir adéu. En part, per cansament del propi autor, en part perquè cada secció ha de tenir una vida i deixa lloc després a una altra (renovació!). Cançons encara en queden, i de ben bones, però és que per sort aquestes són quasi infinites.

Més o manco crec que us he pogut presentar una bona mostra de música, variada  i de qualitat, i sobretot conjugar la poètica de la lletra i amb la de la música (ara que precisament Bob Dylan ha guanyat el Nobel de Literatura per la mateixa raó). Per això estic content de la selecció oferida i just que hagi servit perqupe algun lector hagi descobert un grup nou ja haurà valgut la pena.

Gràcies a tots els han seguit aquesta secció, ja sigui habitualment o esporàdicament, i fins una altra. Us deix, com no podia ser d’una altra manera, amb una cançó de comiat, This is the end (mai millor dit), dels Doors.   I sí, com sempre que val la pena, els subtítols estan incorporats al vídeo:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada