Sa Coma celebrarà les Beneïdes el diumenge dia 21 de gener

Des de l’any 2006 a sa Coma es celebren les Beneïdes el diumenge següent a la festivitat de Sant Antoni, ja que a Son Carrió les celebren el dia de Sant Antoni al matí i a Sant Llorenç al capvespre. Per tant, la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar pot acompanyar a les Beneïdes a tot el terme municipal.

Destacar que enguany és el primer any que l’ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha convocat un concurs de disseny per al programa de les festes de Sant Antoni que edita per a tot el terme municipal. Al concurs han participat escolars de tot el municipi, i els dibuixos del guanyadors els de Son Carrió, Sant Llorenç, i sa Coma, s’han publicat al programa conjunt de festes.

A l’escola de sa Coma és presentaren 90 dibuixos i el guanyador ha estat en Salvador Noguera Atienza, de 4rt curs.

Sa Coma, si bé celebren les Beneïdes des de l’any 2006, no disposaven de dimonis propis ni vestits, i acudien a aquestes els dimonis de Sant Llorenç. Amb la creació de l’Associació de Dimonis de sa Coma i costa, a l’any 2014 i que presideix Antonio Barragan, s’ha donat un nou impuls a la festa, on l’any 2014 es van presentar els nous vestits i dimonis de sa Coma que són: Jaume Nicolau, Adam Formby, i de reserva Paco Domínguez.

El diumenge dia 21, a les10 hores a l’església de Santa Maria de sa Coma hi haurà Missa de Sant Antoni, presidida pel rector Fra Pere Vallespir; després a les 1030 hóres el Cant dels goigs amb els dimonis i la Banda de Música de Sant Llorenç; i a les 11hores les Beneïdes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada