Activitats Auditòrium Sa Màniga GENER 2018

EXPOSICIÓ

Del 20 de gener al 28 d’abril de 2018

Gaspar Rul·lan. Galeria de retrats (1926-1939)

Producció de l’Arxiu del So i de la Imatge (Consell de Mallorca)

Entrada gratuïta

L’Arxiu Rul·lan és el fons més nombrós i significatiu dels que custodia l’Arxiu del So i de la Imatge. Gaspar Rul·lan (1896-1973), fundador de l’estudi familiar, treballà com a fotògraf oficial de la Diputació i fou un dels pioners de la fotografia en color a Espanya. A més, va publicar a revistes d’avantguarda de l’època com Brisas o Mediterráneo, i exposà a ciutats com Madrid, Londres, Paris o Milà.

Aquesta mostra es fixa en la pràctica del retrat i la seva modernitat en els anys més creatius d’un fotògraf, a qui la guerra civil i la postguerra obligaren a replegar-se. L’exposició vol ser una mirada contemporània a un arxiu d’imatges, en el que el temps i els seus efectes, són també aliats de les emocions de l’espectador.


Dissabte, 20 de gener, a les 19.30 h

LAS MUCHÍSIMAS

Companyia de dansa Mariantònia Oliver

Producció del Teatre Principal de Palma

Entrada: 12 €, 10 €, 5 €

Las Muchísimas és un projecte de dansa fruit de la llarga trajectòria que la reconeguda coreògrafa mallorquina Mariantònia Oliver ha desenvolupat en l’àmbit de dansa social. Las Muchísimas s’estrenarà a Palma després d’un procés de treball fet a cavall entre Mallorca, Eslovènia i Catalunya. El projecte construït amb 19 dones entre els 62 i els 75 anys, pren com a punt de partida la felicitat. Un sentiment arrelat a l’alegria de ser qui som, la satisfacció de poder mirar-nos al mirall i reconèixer tot el camí fet amb identitat pròpia. L’alegria de contar des dels referents de cadascuna, des de la bellesa i la humilitat, aquestes informacions que són l’esdevenir de la vida i de la història. Des del cos i el coratge d’exposar el que som ara, amb les sabates usades.


CURS BÀSIC DE LLENGUA CATALANA

Per a pares i mares (no catalanoparlants)

En col·laboració amb el CEIP “Punta de n’Amer” (sa Coma) i Sant Miquel (Son Carrió)

Dimecres, de 9.30 a 11.30 h // o de 18 a 20 h (per confirmar)

Del 24 de gener al 28 de març

Lloc: Auditori sa Màniga-Cala Millor

Inscripcions al tel. 971 587373

o a l’email: administracion@samaniga.es

Gratuït


Dissabte, 27 de gener, a les 18 h

MÀGIA

Amb el màgic Cloquell

magiccloquell.jimdo.com

Activitat per a tota la família (a partir de 5 anys)

Entrada gratuïta

Aquest espectacle és el fruit d’anys de dedicació professional al món de la màgia. És una selecció dels números més impactants del repertori del màgic Cloquell. Un espectacle que ve definit per la màgia amb molta comicitat, la implicació i la participació del públic, i els diàlegs amb els espectadors, tot cercant la complicitat a través de l’humor. Tot plegat amb la finalitat de commoure i astorar el públic amb efectes màgics molt potents.


Diumenge, 28 de gener, matí

VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ “ART I MITE. ELS DEÚS DEL MUSEU DEL PRADO” I VISITA A L’EDIFICI MODERNISTA (Caixafòrum-Palma)

Trobada a l’Estació de Tren de Manacor a les 9:10 (sortida a les 9.20)

Tornada: tren de les 14:15 (arribada a Manacor a les 15:30 aprox.)

Cost: bitllet del tren (màxim 8 € anada/tornada)

Màxim 20 participants

Inscripcions al tel. 971 587373 o a l’email: administracion@samaniga.es

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada