Torrada de la 3a edat de Son Carrió

Ahir, diumenge, l’associació de la 3ª edat de Son Carrió celebràt la tradicional torrada abans del carnaval i la quaresma. Aprofitant els darrers dies per torrar llonganissa, panxeta i botifarrons. El president, Tomeu Miquel informà de les activitats programades durant els propers mesos, el delegat de Son Carrió, Mateu Frau també es dirigí als socis per oferir el centre de dia a l’associació, el temps que durin les obres del bar de la 3ª edat i na Margalida Blanquer, en nom de l’associació de veïnats, explicàt el projecte de fotos antigues per a muntar una exposició, demanant la col·laboració de voluntaris. Molts d’anys.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada