Cospedal i TV3

Maria Dolores de Cospedal, aquella ministra que assegurava que a Luis Bárcenas li havia pagat una indemnització en diferit en forma de simulació, assegura que “a una inmensa mayoría de ciutadadanos de Cataluña y, por descontado, del resto de España, creemos que TV3 ha dejado de ser un medio de comunicación social para pasar a ser un medio de propaganda política y de manipulación”, per la qual cosa és del parer que, si se segueix aplicant l’article 155, el Gobierno hauria d’intervenir TV3, sigui per tancar-la, sigui per controlar-ne tots els continguts.
Davant una declaració tan contudent em compareixen dos dubtes. Primer: com sap el que pensa una majoria de ciutadans de Catalunya, si no permet demanar-los-ho?
Segon: On mira TV3 la immensa majoria de ciutadans de la resta d’Espanya? Per internet? I ho deuen entendre?

2 comentaris a “Cospedal i TV3

  1. Es que arriberem a veure que no importa se molt inteligues per arribar a ministre , ni per dir bajanades , ido que vos pareix amb sa ministra.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
  2. Li feren creure que Puigdemont era un espia rus que actuava amb el pseudònim de Cipollino, que en realitat és el protagonista d’un conte infantil.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada