Fotos Rueta infantil del CEIP Punta de n’Amer

Per al divendres dia 9 de febrer estava programada la Rueta Infantil del CEIP Punta de n’Amer amb desfilada pels carrers de sa Coma. La pluja semblava que anava a impedir-ne la celebració. Però tal i com estava previst a les 12.30 h els professors i alumnes han sortit al pati de l’escola i davant la il·lusió dels nins i nines que havien treballat preparant les disfresses han decidit escurçar l’itinerari i donar una volta pels voltants de l’escola.
La desfilada ha estat seguida per pares i padrins que anaven proveïts de paraigües. Tot i la pluja, per als alumnes ha estat molt divertit. Felicitacions al director de l’escola, Jaume Vidal i als professors per l´èxit de la desfilada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada