Professors i alumnes del Centre d’Educació Especial Joan Mesquida celebraren el dijous llarder

El passat dia 8 de febrer els alumnes i professors del Centre d’Educació Especial Joan Mesquida, celebraren el dijous llarder amb una animada festa de disfresses, ball, i desfilada al pati del col·legi.
Al ritme de la música alumnes i professors es marcaren uns bons balls. Destacar el divertit ball de la directora Marga Platel i la professora Aina Maria Riera, que emulant a Meryl Streep ballaren Mamma Mia!, davant la divertida mirada dels alumnes, pares, i professors.
Enhorabona a tots els professors per l’esforç i dedicació que fan al llarg del l’any envers de tots els alumnes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada