Festa infantil a sa Coma a benefici de UDance

Festa Infantil de UDance a sa Coma per a recaptar fons per anar a Madrid a la final de «Vive tu Sueño».
Els grups de competició de l’escola UDANCE: UEingels, USouls, UShasows, i U&ME; organitzen una festa per aconseguir doblers per a poder viatjar a Madrid, el proper dia 10 de març, a la final nacional del concurs «Vive tu Sueño».
Amb moltes ganes e il·lusió preparen la festa infantil per a nins i nines, on podran gaudir d’un capvespre ple d’activitats i diversos tallers de tattos, maquillatges, etc… També hi haurà l’actuació del mag Joan Mix.
Tant la professora dels grups organitzadors Núria Sánchez , com la directora de l’acadèmia Maria Duran, vos conviden a passar un capvespre divertit. La festa se celebrarà al poliesportiu del Col·legi de sa Coma, el dijous 1 de març de les 16 a les 20 hores.

Les organitzadores volen agraïr l’ajuda de la direcció del col·legi, de l’AMIPA i de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada