En Miquel Montoro, un jove llorencí que es va fent un nom

L’altre dia fent zàpping vaig plegar un jove d’uns dotze anys al programa Uep, com anam!, d’IB3, del qual vaig quedar impressionat per la seva saviesa popular, claredat expositiva i  riquesa dialectal, a pesar de la seva edat.

La meva sorpresa va arribar dies després quan vaig saber que el nin era llorencí, de la família dels Montoro,  i que havia despertat tanta gràcia que fins i tot Catalunya Ràdio l’havia entrevistat. 

Aquí vos deix alguns dels seus vídeos (ja hi té més de 3000 subscriptors i milers de visualitzacions)   , ja que a part de ser una autèntic foraviler no renuncia a les noves tecnologies i es fa els seus propis vídeos explicatius al youtube (una curiosa mesca, idò, d’allò popular amb allò modern):

Per altres vídeos visitau el seu canal: enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada