Trofeu del Consell de Mallorca de Tir a Hèlixs a Son Carrió

El dijous, 1 de març, i amb motiu del Dia de les Illes Balears, es va celebrar el Trofeu del Consell de Mallorca de Tir a Hèlix al camp de tir Sa Marina de Son Carrió.

La jornada, organitzada per la Federació Balear de Tor al Vol i el Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, va reunir també al director insular de Cooperació Local i Caça del Consell de Mallorca, Joan Manera, la regidora de Comerç, Consum, Fires i Mercats de l’Ajuntament de Sant Llorenç, Aina Maria Vives, el president de la Federació Balear de Tir al Vol, Jaime Moreno, el fundador i president del Club de Tir Sa Marina, Javier Sagrera.

Prop de mig centenar de participants gaudiren d’aquesta modalitat de tir esportiu que ha substituit el tir al colom. Es tracta de disparar a un blanc similiar a un plat inserit en un suport de plàstic amb dues aspes, que mitjançant una màquina gira a un alt nombre de revolucions. A l’ordre del tirador, l’hèlix es desprèn d’una de les cinc màquines rotatives on va enganxada, sovint fent ziga-zagues. Perquè sigui considerada bona s’ha de desprendre el plat blanc o testimoni i ha de caure dins el límit de la pista de tir.

La prova es va disputar a 10 hèlixs, des d’una distància fixa de 27 metres. El guanyador va ser José Boned, en categoria Dames es va imposar Belky Frontela, en Júniors Javier Sagrega, en Veterans Antonio Moreno i en Super Veterans, Pep Borràs.

Volem fer una menció especial a José Boned, campió del món en la Categoria Juvenil en el 2017 i 5è de la classificació general, el qual va rebre un reconeixent de mèrits esportius per part del Consell de Mallorca i de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Finalment es va fer l’entrega de trofeus de la tirada cedits pel Consell de Mallorca i del llibre d’artista de Guillem Nadal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada