Sabíeu que … (Pensions)

El govern espanyol ha admès que les pensions podrien caure un 40% d’aquí a l’any 2060.

L’informe The 2015 ageing report elaborat per la Comissió Europea a partir de les dades facilitades pel govern d’Espanya explica que l’any 2013 els treballadors jubilats cobraven com a pensió el 79% del seu sou. L’any 2030 es preveu que sigui del 60% i el 2060 del 48,6%.

Com és que quan es parla de pensions només hi ha males notícies? No hi deu haver-hi interessos privats en fer creure als treballadors i les treballadores que el futur de les pensions és molt negre, per tal que hi hagi una opinió pública majoritària que pensi que els joves d’avui no cobraran cap tipus de pensió demà?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada