Per què?

Fent una volta per Sa Coma, a la zona situada entre el carrer Baladres i Mare Selva, et trobes una sèrie d’incoherències que són ben males d’explicar:

-Per què no es possibilita la circulació en els dos sentits tant al carrer Liles com al tros de carrer Baladres que ha quedat sense “embellir”, a causa d’aquesta incongruència els situats als voltants d’aquest carrer, es veuen obligats a fer un trajecte de prop d’un quilòmetre i mig havent d’anar a voltar per davant la biblioteca (línia vermella), quan si s’eliminàs la direcció prohibida (línia verda) existent al carrer Liles seria un trajecte de tan sols uns dos-cents metres?

Imatge del carrer Liles

-Com es fa comptes solucionar la manca d’aparcament generada per aquest embelliment? Si a hores d’ara, fora de temporada, els carrers Garrover, Teixos… Ja romanen plens de cotxes, com estaran en plena temporada no tan sols aquests, sinó la resta de carrers dels voltants.

-Quan aquests apartaments es posaven a la venda es venia com a zona residencial, s’hi pot considerar ara, quan no aturen de passar-hi cotxes, i alguns d’ells a altes velocitats?

-Per que la voravia de la banda esquerra del carrer de Son Moro continua sense arreglar-se, quin pecat ha fet aquesta pobre gent a ulls de l’equip de govern per ser de les poques voravies de tot el municipi que resten sense arreglar i de qualsevol manera?

-A on aparcaran ara els vehicles que es vulguin dirigir als diferents comerços situats al carrer Baladres i hagin de descarregar material. S’ha pensat en aquesta gent o tan sols s’han mirat el llombrígol quan feien aquestes obres?

-Quan es fa comptes executar el ditxós pla de reordenament circulatori a aquesta zona que es ve prometent d’ençà el començament de les obres?

Pel que sembla, totes aquestes i altres qüestions, quedaran sense resposta ja que, al contrari del que havien promès durant la campanya electoral quan esmentaven que seria un equip de govern transparent, tot s’està portant amb el més absolut secretisme i opacitat.

7 comentaris a “Per què?

 1. Totalment d’acord amb l’article. D’una banda deixar el carrer Liles amb 2 direccions sería una bona idea. També sería molt interessant coneixer el pla viari de l’Ajuntament pel que fa als aparcaments, donat que actualment els carrer Teixos i Garrover están plé de cotxes i encara no ha començat la temporada.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +6 (de 6 vots)
 2. L’ajuntament com sempre “cuidant” la zona costanera.

  El que no pot ser és que es comencin unes obres i no es faci un pla vial per la zona. Està començant la temporada i ja tenim autobusos per garrovers i els carrers interiors de la urbanització. Es que no mereixem també pacificació a la nostra zona i que impedeixin el pas d’autobusos a tota velocitat com han fet a altres parts del poble??

  Uns carrers estrets i de doble direcció on també es pot aparcar.

  I per acabar tallen l’única sortida que tenim cap als comerços, el banc, la farmàcia i la platja fent-nos donar la volta a tot el poble. Espero que almenys ens donin vals de benzina com a compensació els de l’hotel!

  M’agradaria que algun d’aquests polítics que demanen el vot quan hi ha eleccions, i que tenen tants plans per la zona costanera donés la cara i fes una volteta per la zona, i si pot ser cap a les 7.30 a més podrà comprovar l’incompliment de l’horari per fer renou en les obres.

  Això sí, l’entrada a l’hotel l’han deixat ben maca que ja tenen clients. Tots els estris i maquinaria de l’obra ja la suportem els que vivim als habitatges, a més del pas de la formigonera pels estrets carrers de la zona.

  Els stops i cediu el pas és com si no existissin i suposo que no hi faran res fins que hi hagi algun accident.

  Som els convidats de pedra al ressort particular que s’ha fet aquest hotel amb la connivència de l’ajuntament.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +6 (de 6 vots)
 3. Se tendría que poder salir por la calle Lilas, es la salida natural de la zona. No es extraño ver coches de alquiler metiéndose en contra dirección supongo que cansados de dar vueltas buscando cómo llegar a la playa. el ha dit:

  Lilas

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)
 4. El problema és que dona la impresió que l’equip de govern fa les coses sense comptar amb les conseqüències. No ho planifiquen. Després han de posar pedaços. I de cada vegada es nota més, perquè els pedaços tan sols maquillen la situació, no l’arreglen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 5 vots)
 5. Com a veinat de Sa Coma , ja far tens que estam denunciant els exesos de trafic que els contans canvis efectuats per part de l’ajuntament provoquen per dins el poble , per lo que em de pensar que el benestar dels veinats no es te en conta, que lo unic que te prioritat es tenir content sa part hotelera , per lo que em de pensar que els vots donats per uns tenen mes valor que els dels altres.
  El guiraguay que se ha montat amb sa circulacio , no te remei , per lo mal planajat que esta tot el tema , el cual nomes es cerca beneficia a unas determinades personas.I lo mes greu i
  SORPRENET, que ni la oposicio , ni la A.V. Sa Coma , ni diguin ni facin res per fer notar a s’ajuntament el malestar que aniar amb els veinats, als cual , en principi , tendrian que defensar, pero com totom sap , lo de Sa Coma es un cas apart , molt diferent seria si axo pasas a Sant Llorenç o a Son Carrio.

  Pedro Pol , socio de sa plataforma ciudadana de Sa Coma.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)
   • Bones , enviar correu a “plataformaciudadana.sacoma@gmail.com” o contectar amb Antonia Mira 638 53 60 47 ,o Pedro Pol 616 49 29 43.
    Salutacions.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada