Conferència sobre pensions

Aquests dies les pensions estan d’actualitat. Hi ha hagut protestes al carrer per la minsa revaloració que ha fet el govern de les pensions públiques, un 0,25% per a l’any 2018 i, també, s’han escoltat veus catastròfiques sobre el futur de les pensions.

Per parlar de tot això, Jaume Bonet, membre de Jubilats per Mallorca, oferirà una conferència el proper dia 15 de març, a les 19,30, a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor. Aquesta activitat ha estat organitzada per l’Associació Balear de Porfiria i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

La xerrada de Jaume Bonet es titula DEFENSEM LES PENSIONS PÚBLIQUES DE JUBILACIÓ i està oberta a totes les persones, jubilades o no, interessades en aquest tema.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada