Els mites i la seva transcendència

Obert a totes les persones interessades, demà dissabte, de 17:30 a 19:00, a l’Espai 36, en el marc dels taller Destapa’t (VaM), i després d’un breu debat sobre el Reflexionari presentat l’altra setmana. Catalina Galmés presentarà el tema “Els mites i la seva transcendència”.

mite

m. [LC] [AN] [FS] Relat fabulós tradicional sobre els déus, els herois, els orígens d’un poble, etc., que expressa, d’una manera simbòlica, un concepte religiós, filosòfic o social. El mite de Ròmul i Rem.
m. [FS] [LC] Relat poètic i fabulós que serveix per a explicar una doctrina, una creença. El mite de la caverna de Plató.
m. [FS] [LC] Persona, fet, cosa que ha estat magnificat i s’ha convertit en model o prototip. Greta Garbo és un mite del cinema.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada