IV CONCURS DE PECES CURTES DE DANSA

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA
Dimarts, 17 d’abril, a les 18 h

Per promoure el VII Stage Internacional de Dansa (Dansamallorca), que tendrà lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor del 16 al 20 de juliol, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha convocat el IV CONCURS DE PECES CURTES DE DANSA, que és durà a terme a l’Auditori sa Màniga (Cala Millor), el pròxim dimarts, 17 d’abril, a les 18 h.

Pot participar al Concurs l’alumnat de dansa que o bé sigui resident o bé assistesqui a classes de dansa a qualsevol dels nuclis del municipi de Sant Llorenç (sa Coma, Son Carrió, s’Illot, Cala Millor o Sant Llorenç).

Les peces, que es podien presentar individualment (solo) o de dos en dos (duet), han dedemostrat la gran capacitat creativa i interpretativa, la il•lusió i la preparació de tants de joves talents. Les peces podien tenir una durada màxima de dos minuts i ser de qualsevol estil de dansa: clàssic, contemporani, hip hop, funky, modern jazz, o d’altres.

Les persones interessades han d’omplir el full d’inscripció que trobaran al web www.samaniga.es (notícies) i també a https://goo.gl/forms/IXcQyBARlBsoyjSo2 abans del 13 d’abril (incloent-hi aquest dia).

Es preveu atorgar un total de 7 premis per a 7 alumnes diferents perquè participin als tallers de l’Stage DANSAMALLORCA. Cada premi consisteix en el 100% de la matrícula per a un taller de l’Stage:

2 beques per categoria: 6-9 anys

2 beques per categoria; 10-13 anys

3 beques per categoria; > 14 anys

S’adjunten les bases del concurs per a més informació: presentació, participants, jurat i criteris…

Bases IV Concurs de peces curtes de dansa

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada