Tabàrnia

Avui, fent zapping, he vist que na Susana Griso ha dedicat una part important del seu programa a Antena3 per parlar de Tabàrnia, perquè sembla esser que en Boadella se n’anirà a Waterloo per fer befa d’en Puigdemont. Per la premsa he llegit que no és la primera vegada, ja que el tema de Tabàrnia el troben molt interessant i jo crec que fan molt bé, si consideren que això és important per a la seva audiència. Al contrari del que estableix la “Llei mordassa”, jo som partidari de la llibertat d’expressió, sobretot si no estic d’acord amb allò que es diu.

Ara bé, tant d’interès per part d’en Boadella amb el tema de Tabàrnia, no podria esser una gran campanya publicitària (gratuïta!) per un futur muntatge teatral dels Joglars, que des del 2012 estan dirigits per Ramon Fontserè? El temps ho dirà.

(La imatge és de Google)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada