Triomf de les alumnes de l’acadèmia de Satu Jiménez a la final de “Vive tu Sueño” celebrat a Madrid

El dia 9 de març, es va celebrar a Madrid la final d’Espanya del concurs “Vive tu Sueño”.

A la final flamenca hi va haver més de 2500 participants de tot Espanya. Aquest any hi ha hagut moltíssim nivell i uns vestuaris increïbles, les nines de na Satu, estaven mortes de por veient tantes actuacions a qual millor, tot i així van aconseguir portar a Porto Cristo el primer lloc en passades directes a infantil i tercer premi nivell superior en cadet a més del primer premi en vestuari.

El grup «Duende», categoria cadet nivell avançat. Van guanyar el tercer premi ballant guajiras i primer premi en vestuari.

El grup «Solera», categoria infantil, en el seu primer any en el concurs i algunes components només porten mesos a l’escola, de 25 coreografies van aconseguir el primer lloc en passades directes a Roma.

El grup «Alegria» categoria baby, amb només cinc anys i un any de classes han aconseguit competir a la final d’Espanya de “Vive tu Sueño”.

Satu Jiménez va mostrar la seva satisfacció perquè han aconseguit millorar moltíssim el nivell de l’any passat.

Ara mateix des de l’acadèmia estan treballant per a la final europea que tindrà lloc a Roma el mes de juliol de 2019. A més estan programant actuacions amb ajuntaments per treure fons per al viatge de les participants. També cerquen patrocinadors per l’equipació de les nines.

L’Acadèmia tenen alumnes del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.