25 de març, actuació castellera a Manacor, 22è aniversari dels “Al·lots de Llevant”

Aquest passat mes de febrer els “Al·lots de Llevant” varen començar una nova temporada, la temporada del seu vint-i-dosè aniversari. Ja han tengut algunes actuacions, que podríem qualificar de pretemporada, i que han servit per alçar castells de sis pisos i per començar a agafar sensacions i llevar-se el rovell de tres mesos d’inactivitat.
Aquest proper 25 de març, tendran la seva primera cita important. Serà a la plaça de la Rectoria de Manacor, precisament per commemorar el seu aniversari (també seran presents a plaça els Castellers de Mallorca i per primer cop una colla universitària, els Marracos de la Universitat de Lleida). A més a més, ja tenen confirmades altres dates importants en el seu calendari, per exemple l’actuació al castell de Bellver, dia 8 d’abril, la de Fires i Festes, dia 26 de maig, i la de la seva diada, dia 20 d’octubre.
Una de les il·lusions per enguany és anar al concurs de castells que es fa cada dos anys. Tot i que no és fàcil classificar-se per a aquest esdeveniment, faran feina per ser presents a Tarragona, ciutat on se celebra, el primer cap de setmana d’octubre.
A nivell de castells, són ambiciosos i tenen ganes de revalidar el dos de set i de fer algun castell de vuit, les seves màximes fites. El dos de set podria arribar al mes de maig per Fires i Festes i el castell de vuit a finals d’any.
Els Al·lots són un grup divers, i cada any hi ha gent nova que s’anima a formar-ne part. Juntament amb el castellers més novells n’hi ha que hi són des dels inicis i que duen més de vint anys d’activitat ininterrompuda.
Els dos càrrecs de màxima responsabilitat de la colla continuen en mans de les mateixes persones de l’any passat. Martí Miquel continua com a president i Joan Riera com a cap de colla. I el bon amic, Sebastià Grimalt com a portaveu de premsa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.