La campanya “La Ruta del Vidre” arriba al Gastromarket de Sant Llorenç

La Ruta del Vidre  és una campanya organitzada pel Consell de Mallorca i l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio, que es va duent a terme als diferents mercats i nuclis de Mallorca. Aquest dijous, 22 de març, s’ha acostat fins al Gastromarket de Sant Llorenç.

La Consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Sandra Espeja, i el Director Insular de Residus han visitat també el Gastromarket per ajudar a difondre aquesta campanya tan compromesa amb el medi ambient.

Concretament, la campanya pretén incentivar el reciclatge dels envasos de vidre que es generen tant a nivell comercial com a nivell residencial. Aquesta tasca es duu a terme amb una paredeta que s’instal·la als mercats i on s’informa als interessats com s’ha de reciclar adequadament el vidre i la importància de no mesclar-ho amb els impropis (plats, copes de vidre, etc.). A més, s’ha obsequiat amb unes bosses verdes reutilitzables i preparades per a facilitar la tasca del recivlastge del vidre a tots aquells que han visitat la paradeta.

La campanya “La Ruta del Vidre” arriba al Gastromarket de Sant Llorenç

La campanya “La Ruta del Vidre” arriba al Gastromarket de Sant Llorenç

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada