El pianista manacorí Andreu Riera, presenta un nou disc «Cinema per a tres»

El músic manacorí, Andreu Riera presenta el seu darrer CD «Cinema per a tres», és el seu nou disc amb composicions de Rafel Aguiló.

Les composicions del disc és el fruit d’un treball d’en Rafel, que va començar fa quasi quatre anys. Són peces escrites des de les seves vivències, de les fantasies dels seus fills a diferents etapes de la seva vida, amb uns resultats on l’emotivitat i l’experiència d’en Rafel hi són presentes.
Segons el compositor «Cinema per a tres, no és un disc clàssic però tampoc de jazz, són cançons rítmicament més atrevides. És aquí on l’estil més jazzístic es barreja amb el clàssic.»

Cinema per a tres és una edició de Les tres Taronges dirigida i realitzada pel també manacorí Joan Bibiloni, que va declarar que encara no és poden avançar les dates dels concerts, però la presentació serà dia 1 de juny, dins el marc de les Fires i Festes de Primavera de Manacor, al Convent de Manacor on hi haurà el concert presentació d’aquest nou CD que compta amb vuit peces molt especials: La despedida; Solitud; Dues Meditacions; La mort dels Xipresos; Nebulosa; Estesall; Romànic; i Estudi Curt. Bona feina de Bibiloni, feta amb meticulositat, sonoritat, ressonàncies i triatges especials.
Segons opinions d’Andreu Riera, « El nou disc és el resultat d’una música fresca, transparent, brillant, relaxant i d’un intimisme ardent. És d’una espontaneïtat melòdica mediterrània molt intuïtiva i sincera, i té la intuïció que serà un autèntic plaer interpretar davant del públic perquè aquestes peces per a piano sol, de Rafel Aguiló són el millor que he fet en la meva vida. M’agrada la seva varietat, el seu lirisme i la seva sonoritat. La seva música és un autèntic repte artístic».
Repte artístic aconseguit ja que sens dubte els resultats són espectaculars, no us podeu perdre la presentació del nou CD «Cinema per a tres» fruit del treball conjunt de tres manacorins que duen la música al cor.
Tot i els seus grans èxits arreu del món, n’Andreu sempre ha sabut valorar els seus amics i conservar les seves arrels, a més de potenciar la música i la cultura a Manacor. És el director artístic dels concerts de l’Associació Cultural s’Agrícola, i també fomenta la cultura entre els seus alumnes ja que segons n’Andreu «el piano es toca millor si tens set de cultura».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.