Polèmica a les xarxes amb Sant Llorenç

Una imatge que al poble s’ha repetit tantes vegades (almanco des que jo era petit) sorprenentment avui  és viral a les xarxes. Miquel Salamanca, un dels homes del temps d’IB3, ha compartit la típica estampa llorencina de cotxes aparcats al torrent del camp de futbol, a pesar del mal temps. I això, que a nosaltres ja no ens sorprèn per habitual, s’ha compartit per tot i fins i tot és notícia al diari Última Hora sota el títol de “Estupor por unos coches aparcados en el lecho de un torrente en plena alerta por lluvias”. També el mateix Salamanca ha manifestat de manera contundent: “Són cotxes aparcats al llit d’un torrent, és Mallorca i és avui. Llavors passa el que passa i encara culparem el temps, la previsió o la mala sort”.

I vosaltres què en trobau? No n’hi ha per tant? Hi fan falta aparcaments i tanmateix no es pot aparcar enlloc més? El replà del pàdel  és suficient o s’hauria de connectar de millor manera amb el camp de futbol?

Esperam la vostra opinió!

Mentrestant d’altres ja s’han manifestat a través de la xarxa (enllaç) o directament al diari (enllaç)

4 comentaris a “Polèmica a les xarxes amb Sant Llorenç

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada