Taller de Cuina Vegetariana a l’Espai 36

Aquest divendres passat, 23 de març de 2018, es va iniciar el Taller de Cuina Vegetariana a càrrec d’Estrella Alba.

Un total d’onze assistents han pogut gaudir d’aquest taller on han après vàries receptes d’aquest tipus de cuina: pasta d’olives, paté de cebes morades, crema de carxofes, galletes d’oli i pastís de xocolata.

El taller continuarà el proper divendres, 6 d’abril, a les 18:00h a l’Espai 36.

Per altra banda, us recordam que es durà a terme un segon torn de cuina vegetariana que es realitzarà els dies 13 i 27 d’abril en el mateix horari. Si estau interessats, encara us hi podeu apuntar telefonant directament a l’Espai 36 (971 569 003).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada