Cultura Popular a Mallorca, avui

Una petita nota, tan sols per deixar-ne constància a nivell local. Ho recordava adesiara Itamar Rogovsky: encara que no te n’adonis les coses passen. Cert.

Va ser una mica de rampellada atzarosa de noticiari: na Joana Domenge, la nostra Joana Domenge, la del ball de bot, Sant Joan Pelut i, entre altres coses membre del Consell Assessor de Cultura Popular de l’Ajuntament de Palma, juntament amb Andreu Ramis i Miquel Sbert entre altres, ha coordinat el monogràfic “Parlem de… Cultura popular a Mallorca, avui”, de la prestigiosa revista semestral “Caramella”

Amb articles de Andreu Ramis i Miquel Sbert, Llucia Serra, Marcel Pich, Maria A. Mesquida, Jaume Guiscafré, Francesc Vidal, Toni Mateu, Marosa Cons… en el número 38 de la Revista de música i cultura popular caramellavan desgranant una mirada actual a la nostra cultura popular.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada