Odien la democràcia

D’entre totes les barbaritats que s’han escoltat avui des de la caverna, la que sense cap classe de dubte he trobat més indignant és la que ha fet el Federico Jiménez Losantos a Esradio, ha afirmat que s’haurien de prendre com a ostatges 200.000 alemanys que viuen a les Illes Balears.

A que esperen tots els partits polítics de les illes a condemnar aquestes paraules? i la Federació Hotelera? i les Federacions d’empresaris? i les associacions de tota casta? i els Sindicats? i…

Ja comença a ser hora que no admetem cap altre menyspreu com aquest, vengui d’on vengui. Qui s’ha pensat que és aquest impresentable per amenaçar d’aquesta forma als mallorquins d’origen alemany que conviuen amb nosaltres?.

I el pitjor de tot, que hauria passat si aquestes paraules enlloc de dir-les ell, un protegit de l’estat, les hagués dit en Valtònyc o un independentista?

Separació de poders? no em faceu riure.

3 comentaris a “Odien la democràcia

  1. Los castellanos siempre con su superbia. Son lo peor de España y los auténticos culpables de todo. Viven en una galáxia diferente, la que les permite menospreciar al resto como si fuésemos perros. Siempre han vivido de las desgracias de los otros.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada